<h2>QUALITY AND TASTE</h2><p>COMPLETELY MANANA</p> <h2>QUALITY AND TASTE</h2><p>COMPLETELY MANANA</p> <h2>QUALITY AND TASTE</h2><p>COMPLETELY MANANA</p>
Previous Next
ΠΑΝΤΖΑΡΟ-ΣΑΛΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΗ

Π Α Ν Τ Ζ Α Ρ Ο Σ Α Λ Α Τ Α

 



Υλικά

1 kg παντζάρια κεφάλια
1 κς. Γιαούρτι στραγγιστό

Λάδι
Ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Καρύδια
(σκόρδο 1 σκελίδα)

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα παντζάρια και τα ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ.
Χτυπάμε το γιαούρτι, το λάδι , το ξύδι , το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μαζί με τα παντζάρια. Προσθέτουμε τα καρύδια.

( Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και σκόρδο ).